Så här delar du din Live Instagram-video i 24 timmar


Så här delar du din Live Instagram-video i 24 timmar

Instagram låter dig sända live till dina följare. Det är ganska lik Live-funktionen på Facebook. När funktionen ursprungligen rullade ut var det ganska enkelt men det fungerade. Med tiden satte Instagram möjligheten att spara livevideoklippet till kamerans roll. Därefter hade du möjlighet att dela den sparade videon till ditt konto. Det finns dock en fångst. Även om Instagram låter dig dela videor har de en tidsbegränsning. Det finns ingen sådan gräns för Live-videoklipp vilket innebär att de kan vara ganska långa. Om du väljer att spara dem har du inte möjlighet att dela hela videon. Det är just därför Instagram har lagt till ett alternativ att dela din Live Instagram-video i 24 timmar.

Dela din Live Instagram-video

För att dela din Live Instagram-video i 24 timmar måste du gå live först. Fortsätt och sänd till världen. När du är klar, avsluta liveöverföringen. Slutskärmen ger dig nu möjlighet att dela videon. Spara alternativet finns fortfarande om du vill spara videon i kamerans roll.

Tryck på Dela och din video kommer att bli tillgänglig om några minuter.

Din levande video visas som en historia högst upp på din hemmatning, och allians hemmatning. Du kan trycka på den för att visa den igen. Du har också möjlighet att ta bort det och blockera några av dina anhängare från att visa det.


Hur man döljer appar från Google Sök i Android

Hur man döljer appar från Google Sök i Android

Den dedikerade Google Search-appen i Android har fått en uppgradering. Det kan nu söka dina appar och internet. Den här funktionen liknar Spotlight-sökning i iOS. Google Sök-appen har nu en egen flik som heter "I Apps" och alla matchande resultat från appar installerade på telefonen visas under den här fliken.

(Android)

Så här visar du förslag på videor i helskärmsläge på YouTube

Så här visar du förslag på videor i helskärmsläge på YouTube

När du spelar en video på YouTube får du förslag på andra videoklipp till Kolla på. Så här slutar du ner kaninhålet. du tittar på en föreslagen video efter den andra. Innan du vet det är det 16:00. YouTube-appen för iOS och Android listar de föreslagna videon under videospelaren. Det här är när videon är öppen i standardvisningsläget.

(Android)