Hur får man anmälan när en Facebook-sida är live?


Hur får man anmälan när en Facebook-sida är live?

När dina Facebook-vänner går live får du en anmälan. Med sidor som du har velat är det inte samma sak. Om du har gillat en Facebook-sida ser du inte alla inlägg från den. Facebook visar fortfarande bara dig selektiva inlägg för att förhindra skräppost. Du måste följa en sida för att få en varning för varje aktivitet från en sida. Det kommer dock alltid att varna dig när en Facebook-sida är live förutsatt att du är på skrivbordet. Om du litar på din telefon för att berätta när en Facebook-sida är live, måste du aktivera meddelanden för den. Så här.

Facebook-sida Live-meddelanden

Öppna Facebook-appen och gå till en Facebook-sida. Tryck på knappen "Följande". Även om du följer den aktuella sidan trycker du på följande knapp.

Detta tar dig till skärmen "Din prenumeration" för sidan. Tryck på alternativet Redigera meddelanden Inställningar. På skärmen Meddelanden bläddrar du ner till avsnittet Live Videos och väljer alternativet "Alla Live Posts". När du gör det får du meddelanden på din telefon när en Facebook-sida är live.

Standardalternativet "Föreslaget" som är under Live Video är lite vilseledande. Eftersom det är under avsnittet Live Videos antar man att du kommer att varnas när sidan går live minst en gång. Detaljerna under det säger att du inte får mer än 3 anmälningar om dagen från sidan, men det betyder inte tre anmälningar för levande videor. Det räknar all aktivitet från sidan. Vad detta i allt väsentligt betyder att om en sida har skrivit tre gånger på dagen redan, kan du eller kanske inte bli underrättad när den går live. Andra faktorer, till exempel hur mycket du interagerar med sidan och vilka av dina inlägg som du tycker om eller delar med, spelar ingen roll.


Så här ändrar du användaragenten till Mac eller Windows

Så här ändrar du användaragenten till Mac eller Windows

En användaragent är information som din webbläsare samlar in från ditt system och skickar till webbplatser . Denna information innehåller vilket operativsystem du använder och vilken webbläsare du använder. Det är inte personligt identifierbar information så att dela den med en webbplats är ofarligt.

(Web)

Så här inaktiverar du svep för att gå tillbaka i Chrome på pekskärmarna

Så här inaktiverar du svep för att gå tillbaka i Chrome på pekskärmarna

Två-i-ett-bärbara datorer dubbla som tabletter. Skärmen på en två-i-ett-bärbar dator är en pekskärm. Du kan knacka på skärmen för att öppna länkar, komma åt menyer och använda en mängd olika streckningar. Få pekskärmar kommer någonsin att vara tillräckligt bra för att ersätta en riktig tablett. Färre stillbilder kan konkurrera med skärmen på en Surface-tablett eller Surface Studio.

(Web)