Hur man snooze en Facebook-sida eller person i 30 dagar


Hur man snooze en Facebook-sida eller person i 30 dagar

Majora, sociala eller politiska händelser tenderar att göra folk och sidor på Facebook-post oftare. Händelserna kan till och med skryta de inlägg som görs så att de inte handlar om det ämne som ursprungligen intresserade dig när du gillade en sida. Du kan alltid vara oförmögna eller ofullständiga eller ovänliga personer och sidor, men Facebook har en bättre lösning. använd en snooze-knapp. Det finns en ny funktion som rullar ut till Facebook-användare som låter dig snooze en Facebook-sida eller person i 30 dagar. Du kan avsluta snoozeperioden tidigt om du vill, men det finns inga anpassningsalternativ för hur länge snoozeperioden kan vara.

Du kan snooze människor och sidor från Facebook-webben och från Facebook-appar.

Snooze - Facebook Web

Gå till din hemflik på Facebook och bläddra igenom ditt flöde. När du ser något från en vän eller en sida som gör att du inte vill höra från dem i 30 dagar, klicka på den lilla rullgardinsmenyn bredvid posten. Du får se ett nytt Snooze i 30 dagar alternativ. Klicka på det. Du kommer att kunna ångra åtgärden direkt om det är en olycka.

Avsluta Snooze - Facebook Web

Snoozeperioden avslutas automatiskt efter 30 dagar men du kan alltid avsluta snoozeperioden tidigt om du vill. För att göra det, besök den sida eller profil som du snoozed. Du kommer att se en "Snoozed" -knapp. Klicka på den och välj alternativet "Avsluta snooze". Det kommer att berätta hur många dagar som är kvar innan snoozeperioden slutar automatiskt.


Så här hittar du populära artiklar i ditt Twitter-nätverk

Så här hittar du populära artiklar i ditt Twitter-nätverk

Twitter är rörigt att navigera och trollen är alltid ute i nummer. Det gör dig att undra varför människor använder nätverket. Trots Twitters problem med troll, är det ett bra ställe att ansluta till människor i en viss nisch. Du har kontroll över vem du följer och det låter dig styra vad du ser på din tidslinje.

(Android)

Så här lägger du till en Stäng knapp till flikar i Firefox Android

Så här lägger du till en Stäng knapp till flikar i Firefox Android

Det finns två sätt att stänga en flik i Firefox Android. För att stänga en flik måste du trycka på flikikonen längst upp till höger. Detta tar dig till en multi-tasking-vy där du kan öppna en ny flik och visa alla dina aktuella flikar. Här är varje öppen flik representerad som ett litet fönster med en nära knapp.

(Android)