Hur man automatiskt återställer filer i Photoshop


Hur man automatiskt återställer filer i Photoshop

Har du någonsin undrat hur en app så stor som Photoshop inte har en automatisk lagringsfunktion? Visas, det har en automatisk räddningsfunktion och du kan använda den för att automatiskt återställa filer i Photoshop. Funktionen skiljer sig från MS Word auto-save-funktionen, men den är där. När appen kraschar, förlorar du makt, eller allting går fel, Photoshop sparar en säkerhetskopia av filen du arbetade med. I Photoshop CC 2017 öppnas filerna automatiskt när du sedan startar appen. Automatisk återställning har varit en del av Photoshop under en längre tid, men bara i Photoshop CC 2017 fungerar det som du förväntar dig.

Ställ in automatisk sparintervall i Photoshop

Som standard bör auto-spara aktiveras i Photoshop när du installerar det. Om det inte är det kommer en appkrasch att leda till mycket förlorat arbete. Öppna Photoshop och gå till Arkiv> Inställningar> Filhantering.

I avsnittet "Arkiveringsalternativ", se till att "Spara automatiskt information om återställningar varje" är aktiverat. Öppna rullgardinsmenyn under det här alternativet och sätt det till 5 minuter. Tyvärr kan du inte ställa in något lägre än det. Photoshop har förinställningar för hur ofta det automatiskt sparas och 5 minuter är det lägsta det går att gå. Du kan få appen att spara en kopia varje 5, 10, 15, 30 minuter eller varje timme.

Auto-Recover Files In Photoshop

Idealiskt, om Photoshop har en automatiskt sparad version av dina filer, kommer det att öppna dem nästa gång du startar appen. Om det inte fungerar, var inte panik bara än. Filerna för automatisk återställning kan fortfarande finnas där.

Navigera till följande plats i Windows. Den automatiskt sparade versionen av filerna du öppnade kommer att vara här. Filerna som du inte spara ännu en gång kommer att listas som Untitled-filer, men de kommer att vara här ändå.


Så här döljer du din e-post från inloggningsskärmen i Windows 10

Så här döljer du din e-post från inloggningsskärmen i Windows 10

I Windows 10-inloggningsskärmen visas två saker; det e-postkonto du loggar in med om du använder ett Microsoft-konto och din föredragna lösenordstyp. Om du använder ditt lösenord för Microsoft-konto, blir du ombedd att skriva in den. Om du använder en PIN-kod, frågar inloggningsskärmen dig att ange PIN-koden.

(Windows)

Så här inaktiverar du din webbkamera när den inte används [Windows]

Så här inaktiverar du din webbkamera när den inte används [Windows]

Webbkameror kommer integrerade i alla bärbara datorer som finns tillgängliga på marknaden idag. En bärbar dator som inte har en webbkamera är inte känd. De är så vanliga att operativsystem inkluderar en kameraapp direkt ur lådan. Naturligtvis är webbkameror också en säkerhetsrisk. Någon kan hacka din webbkamera och använda den för att spionera på dig.

(Windows)